Notariaat Statenhaghe

Notariaat Statenhaghe is de notaris op de hoek

Zit u met een vraag? Waar u ook woont, wij helpen u graag. Wilt u zich bijvoorbeeld laten informeren over een samenlevingscontract of huwelijksvoorwaarden? Wilt u meer weten over schenken of een testament? Of wilt u de overdracht van de woning of de vestiging van een hypotheek door ons laten verzorgen? Onze deuren staan altijd voor u open. Bij Notariaat Statenhaghe ontzorgen wij u graag met oplossingen waar u blij en wijzer van wordt. Meestal doen we dat met het opmaken van een notariële akte waarin wensen en afspraken worden vastgelegd; soms is het bieden van een luisterend oor al voldoende.  

Notariaat Statenhaghe dateert al uit 1878, waarvan akte!
Notariaat Statenhaghe kent een rijke historie. Het notariskantoor is opgericht in 1878 en ligt in het Statenkwartier in Den Haag, stadsdeel Scheveningen. Wij zitten letterlijk op de hoek van het Frederik Hendrikplein en de Jacob Gillesstraat.

In 2010 wordt mr. Froukje Bakker notaris in Den Haag Notariaat Statenhaghe
Notaris mr. Froukje Bakker neemt op 15 oktober 2010 de notarispraktijk over van notaris mr. H.R. Spelt. Al vanaf 1993 houdt zij zich bezig met notariële zaken. In 2002 wordt zij notaris. Eerst werkt zij 8 jaar als notaris op een groot gecombineerd advocaten- en notariskantoor. En vanaf eind 2010 heeft zij haar eigen notarispraktijk: Notariaat Statenhaghe.

Notariaat Statenhaghe is persoonlijk betrokken
Bij Notariaat Statenhaghe maken wij het verschil door onze persoonlijke betrokkenheid. Elk individu en iedere situatie is uniek. Dat vraagt telkens opnieuw om een unieke individuele benadering. Wij zijn persoonlijk betrokken, denken met u mee en spelen zo goed mogelijk op uw wensen in. Daardoor kunnen wij maatwerk voor u leveren.  

Bij ons notariskantoor draait het om u
Notariaat Statenhaghe is een slanke organisatie. Wij zijn flexibel en kennen korte lijnen. Indien gewenst kunnen wij snel schakelen.

Een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt! 
Heeft u vragen? Of wilt u bepaalde zaken vastleggen of juist opheffen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 3500994 of per email via  notaris@notariaat-statenhaghe.nl. Wij kunnen dan een afspraak met u maken.

Ons notariaat is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

DIENSTEN

Notaris Bakker deelt haar kennis van notariŽle zaken graag met u

Notaris Bakker deelt haar kennis van notariŽle zaken graag met u

Bij Notariaat Statenhaghe houden wij ons bezig met alle voorkomende notariële zaken, waarbij wij ons met name richten op het onroerend goed recht, het personen- en familierecht en het erfrecht.

Bij personen- en familierecht maakt onze persoonlijke aanpak het verschil

Bij personen- en familierecht maakt onze persoonlijke aanpak het verschil

Bij Notariaat Statenhaghe staan wij voor een persoonlijke benadering zonder poespas. Wij luisteren goed naar uw wensen en verplaatsen ons in uw situatie.

Notariaat Statenhaghe heeft veel in huis op het gebied van onroerende zaken

Notariaat Statenhaghe heeft veel in huis op het gebied van onroerende zaken

Bij Notariaat Statenhaghe regelen wij alles rond de aankoop of verkoop van uw woning of appartement.

NOTARIAAT
STATENHAGHE

 

Frederik Hendrikplein 14
2582 AT 's-Gravenhage

Sitemap

INFO